воскресенье, 4 марта 2012 г.

Легітімізація Путіна. Переклад "недільної проповіді" Е. Лімонова

Можна по різному ставитися до Лімонова, але ниженаведена його стаття щодо виборів в Росії,  на мою думку, є дуже близькою до правди. Отже цими виборами пан Путін легітімізован на наступні 6+х років царювання...


Якщо дивитися на явища просто, вони стають зрозумілішими.

  
Пропоную таку розгорнуту метафору.
  
Росія, - величезний табір загального режиму, що розкинувся в заметах.
  
Табірне начальство запропонувало вам вибрати нове начальство з короткого списку осіб, який воно ж і склало. У список увійшли виключно табірні начальники, і їх підручні - "авторитети" табору. Ні одного ув'язненого в список не включили, викреслили всіх, І зека Явлінського викреслили, і зека Савенко (той, що Лимонов), і зека Івашова та інших, всього сімох.

  
А ви надихнулися, бігаєте, збиваючи один одного з ніг, гарячково випускаючи інструкції про те як правильно спостерігати за виборами, в пристрасному пориві поспішаючи спостерігати за виборами, одержимі турботою щоб вони, такі, були "чесними".

  
Як назвати ваше таку поведінку, вашу добровільну старанність, панове? Це що, феномен, який називають "свята простота"?
  
Але ні, свята простота обвішана дітьми йде в "Ашан", в "копієчку", закуповувати лук, горілку і морозиво, або в зоопарк в цей день, свята простота черевом чує, що гнила справа ці вибори раз у бюлетені немає жодного свого брата ув'язненого. У святої простоти з інстинктами все гаразд, вона на вибори ні ногою, ще чого ... А ви припали до щілин своїх оглядових екранів і несамовито шукаєте "порушень". Що з вами? Звідки така неприродна поведінка?

  
До мене дійшло сьогодні, що інтелігенція країни снігів не вважає дефектом виборів, а вже тим більше не вважає злочином влади, недопущення до виборів зека Явлінського, зека Савенко (Лимонова) зека Івашова та інших зека ...

  
Ви, панове, не побачили найслабше місце у цій поганою афері, ви не вмієте мислити отже, а всі здорові інстинкти ви вже давно втратили.
Знаєте що скаже табірне начальство після виборів? "У спостереженні за виборами брало участь понад мільйон зека (громадян РФ), при такому масовому контролі порушення не могли бути не помічені. Таким чином, що пройшли четвертого березня вибори можна вважати найбільш відкритими, вільними і чесними в історії нашої країни."
Це була недільна проповідь 4 березня.

Переклад Google
http://limonov-eduard.livejournal.com/196801.html


1 комментарий:

  1. Кончено мразотою виявився Лімонов, ще й за всіма ознаками сексотом.

    ОтветитьУдалить